Guru-purnima 12 Iulie 2014

Mesaj de la Swami Veda Bharati

Lună Plină în Himalaya

Lună Plină în Himalaya

Draga mea familie pe tărâmurile Mantrei,

Ingenuncherile mele către Gurudeva cu această ocazie de Luna Plină dedicată lui Guru.

Salutări mele iubitoare pentru cei care sunt familia mea pe tărâmul Mantrei dăruit de către Guru.

La Swami Rama Sadhaka Grama (SRSG) vom avea akhanda-patha (recitare 24 h non-stop) a Guru-Gita, Cântec către Guru. Mantrele (1) Gurur brahma Gurur vishnur … și (2) Akhanda-Mandala … sunt două dintre versetele din Guru-Gita. Recitarea va fi non-stop în perioada 4-12 iulie și va fi realizată de către un grup de Pandits.

Multora nu le este înca clar cine sau ce este Guru. Guru este o Shakti, o forță transcendentală care pătrunde lumea imanentă. Este Sfântul Duh, Învățătorul tuturor.

Ați simțit prezența acestei Shakti.

Ați simțit Shakti atunci când stați în meditație în grup cu un profesor a cărui meditație este suficient de adâncă pentru ca Shakti să coboare prin el.

Ați simțit Shakti atunci când primiți o mantră de la cineva care este conectat.

Vă confruntați cu Shakti atunci când mantra continuă sa curgă de la sine în mintea voastră.

Aveți Guru-Shakti atunci când, în meditație, mantra curge la o frecvență mai înaltă, fără un efort din partea voastră.

Vă confruntați cu Shakti atunci când vă apar unele inspirații satvice speciale. Atenție, dacă sunteți sub îndrumare, lăsați ghidul spiritual să discernă dacă o astfel de «inspirație» este de la Shakti sau este vorba doar de valurile confuze și derutătoare ale minții subconștiente.

Atunci când briza răcoroasă sau valul de liniște și tăcere vă atinge mintea în meditație, știți că vă aflați în iubitoarea îmbrățișare a Guru-Shakti.

In ocaziile când experimentați prezența Guru-Shakti, trimiteți, în adancurile minții, recunoștința către Descendenta Guru.

În acest moment sacru de primire a valului Guru, Guru-purnima, vă transmit rugăciunile mele foarte speciale: Fie ca Guru-Shakti să vă ghideze către o conștiință încă mai inaltă.

În serviciu lui Gurudeva,
Signature_SVB
Swami Veda Bharati

Citiți și mesajul cu ocazia Guru-purnima 2013.

Înapoi la Articole.

Înapoi la Home