Swami Veda Bharati

Swami Veda Bharati

Swami Veda Bharati a început încă de la vârsta de nouă ani să predea Sutrele Yoga si textele vedice. Îaninte de a deveni unul din cei mai apropiați discipoli ai lui Swami Rama, în 1968, el a activat, printre altele, ca profesor de sanscrită in Statele Unite ale Americii. Prin el a continuat să se trasmită într-o mare măsură tradiția de veacuri a înțelepților din Himalaia. A călătorit și predat în toată lumea. Swami Veda a condus, printre altele, ca director spiritual, Swami Rama Ashram (Sadhana Mandir) din Rishikesh, în nordul Indiei, si a fost ghidul spiritual pentru mulți oameni din întreaga lume.

Mahamandelleshvara Swami Veda Bharati este autorul a numeroase cărți, inclusiv unul din cele mai cuprinzătoare comentarii cu privire la Sutrele Yoga ale lui Patanjali; el a înființat multe centre de meditație in America de Nord, Europa si Asia.

În ziua de bun augur de luni 14 iulie 2015, iubitul nostru Swami Veda Bharati a părăsit corpul său la ora 3 am (ora Indiei). Păstrează intenția sa în mintea ta “Lasă fiecare persoană sa se simta iubită.

Înapoi la Home