Mesaj de Paște

de Swami Ritavan Bharati

Mesaj de Paște

Publicat pe 1 aprilie 2021 pe ahymsin.org

Binecuvântări pline de Har și de Transformare în acest moment special de ispășire și mântuire. Fie ca harul lui Dumnezeu să vă însoțească pe voi și familia voastre pe tot parcursul anului cu bunăstare, pace și mulțumire.

Mulți dintre noi se simt apropiați de frumusețea și măreția acestor ceremonii și sărbători. Dintre toate liturghiile creștine, liturghiile de Paște sunt cele mai sacre și misterioase în simbolismul și semnificația lor.
Suntem atât de norocoși că Swami Rama și Swami Veda au oferit comentarii atât de ample asupra Scripturilor creștine pentru a înțelege nivelurile de semnificații și nivelurile de experiență ale fiecăruia dintre noi.

Prin rugăciune, meditație și contemplație ajungem să înțelegem Conștiința lui Hristos și să realizăm Adevărul. Prin ispășire, lepădare (moarte), înviere (transformare) și mântuire, descoperim calea și scopul vieții și al sadhana. Fie ca noi să perseverăm în evoluția noastră cu izbânda asupra morții și eliberarea de ignoranță (muksheeya), Unitatea adevăratei noastre naturi, și Prezența eternă a Existenței.

Cu recunoștință și binecuvântarea Tradiției,

Swami Ritavan Bharati

Înapoi la Articole.

Înapoi la Home